SelgePilk

Õppekava ja Õppekorraldus

Õppe sisu: Miks? Miks ma töötan just siin ja just sellel ametikohal? Miks ma selliseid valikuid teen? Kuidas elada iseenda mitte oma hirmude järgi? Just tööandja on see, kes raskustele otsa vaadates meeskonda ühendab. Millised on minu töötajate hirmud ja kas me julgeme ühtse meeskonnana neile ka otsa vaadata? Hirm tekitab vaid kahtlusi juurde. Ent just hirmu taha on tegelikult peidetud see õnnis tunne, mida ma päriselt tunda soovin. Koolitus muudab kollektiivi tugevamaks ja suurendab ühtekuuluvustunnet. Vaatleme küsimust: „Miks ma teen oma tööd just nii nagu ma seda teed?“. Läbi praktiliste tegevuste küsime ja leiame vastused. Tegelikult ma ju tean, et ma tean. On aeg vastused enda seest üles leida. Koolitusel osaleja saab kaasa lihtsad võtted, mida oma töö- ja igapäevaelus koheselt rakendada.

 

Õppekorralduse alused